Pagina's

woensdag 15 mei 2024

Wat een weer

 Eindelijk lijkt de zomer dan toch gestart te zijn. Het was afgelopen weekend fantastisch weer en dat betekende dat half Nederland buiten te vinden was.

Zwermen fietsers kwamen voorbij ons huis, waarbij het me opviel hoe weinig oplettend de mensen waren. We wonen in een dorp waar je maximaal 30 mag rijden, maar waarbij dat in onze straat eigenlijk niet haalbaar is. Toch zag ik verschillende keren een bijna ongeluk gebeuren tussen fietsers en auto's, door vooral onoplettendheid van de fietsers.

Maar goed, terug naar dat weer. Dochter en ik hebben er heerlijk van genoten. Helaas moest Vriend het hele weekend werken, maar wij hebben beide weekend dagen heerlijk buiten doorgebracht. Dochter heeft geholpen met grasmaaien, we hebben uuuuuuren gesprongen op de trampoline en ook de glijbaan werd herhaaldelijk gebruikt (niet door mij overigens). Er werden ijsjes gegeten en Dochter had geluk. Mijn broer was op het land bezig met gras, Dochter mocht mee op de trekker.

Ja, we waren er echt aan toe. Zulke weekenden, daar kan ik wel aan wennen (en de zonnepanelen ook).

Liefs,
Sylvia


2 opmerkingen:

  1. Juist omdat het zo vaak regent,zijn zulke zonnige dagen bijna bijzonder

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij wonen niet (meer) in Nederland, maar in een erg droog land. Het is in de lente en zomer echt heet bij ons en heb eigenlijk pas hier de regen leren waarderen.

    BeantwoordenVerwijderen