donderdag 24 oktober 2024

Het grote avontuur (deel 2)

 Een kleine update vanuit onze kant. Voordat we afgelopen vrijdag een weekend weg gingen, zijn we langs het reisbureau gegaan via waar we de camper gehuurd hebben om te kijken wat ze nog meer voor ons konden betekenen. Samen met de reisagent hebben we globaal een route uitgestippeld, waarbij ze aangaf dat ze ons erg ambitieus vond en dat we er rekening mee moesten houden dat we mogelijk onze reis in moesten korten.


Dit weten we en dat is ook geen probleem. We zien gewoon hoe het loopt en dan komt het zoals het komt.


We hebben daarnaast ook de hotelovernachtingen in New York alvast geboekt. We verblijven 3 nachten voordat we weg gaan met de camper en 3 nachten nadat we terugkomen met de camper in New York. Ik had hier zelf al wel naar gekeken, maar met de eerdere prijsopgave die ze ons hadden gedaan kwamen we via hun toch goedkoper uit. We wilden graag in de buurt van Manhattan, omdat we het niet zo voor ons zagen om met Dochter heel New York door te moeten reizen. Daarnaast ben ik al wel eerder in New York geweest en zijn de leukste dingen voor Dochter toch ook daar in de buurt.


De tussenstand zover van onze uitgaven: 


Vliegtickets                                 € 3.892,75

Camperhuur incl. verzekering    € 7.108,66

Overnachtingen New York          € 1.677,00       

Totaal                                        € 12.678,41


En dan hebben we nog geen kilometer gereden.... Ik vind het lastig om zoveel geld uit te geven aan een reis, omdat we ook nog wel wat wensen voor het huis hebben, maar we willen dit zo graag.


Zou jij zoveel geld uitgeven aan een reis?


Liefs,

Sylvia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten