zaterdag 25 mei 2024

Vakantie

We zouden dit jaar eigenlijk niet op zomervakantie gaan. We zijn in het voorjaar al naar een zonnige bestemming geweest, gaan nog veel weekendjes weg (en zijn ook al vaak weekendjes weg geweest) en willen volgend jaar graag een verre lange reis maken. Daarnaast zijn we eigenlijk altijd weg als we vakantie hebben. Vriend stelde voor om eens een keer thuis te blijven en te genieten van ons huis. We hebben zo'n mooi huis met een mooie tuin, maar gaan altijd weg als de mogelijkheid het toe laat. En eerlijk is eerlijk, hij heeft gelijk.

En zo besloten we om deze zomer wel vakantie op te nemen, maar om niet weg te gaan. 

Totdat we afgelopen weekend bij vrienden op bezoek waren en ze vroegen of we in juni nog mee wilden naar het huisje van zijn ouders in Zweden. Het is wat last minute, maar Vriend en ik zijn allebei vrij flexibel met werken. Ik kan eventueel in het buitenland werken, mocht het nodig zijn. En dus zeiden we: als we vrij kunnen krijgen, dan gaan we mee.

En zo gebeurt het toch dat we op vakantie gaan op deze zomer. Lekker met de auto, boodschappen mee (want Zweden; schreeuwend duur) en even bijtanken van de hectische periode.

Ga jij nog op vakantie? Waar gaat de reis heen?

Liefs,
Sylvia

5 opmerkingen:

  1. Wij zijn aan het vakantie vieren op Kreta
    Nic

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij gaan ook deze zomer weer naar zweden en vinden de prijs van de boodschappen echt wel mee vallen. Tenminste als je basis boodschappen haalt en geen bewerkte producten. Ja sommige dingen zijn flink duurder 3 euro voor een komkommer maar dan eten wij die na de vakantie wel weer. Onze favoriet voor de boodschappen is toch wel de ica! Alvast heel veel plezier in het prachtige land!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah! Ik heb er in 2012 een half jaar gewoond en toen vond ik alles best duur. Misschien is het redelijk bijgetrokken :) We gaan er zeker van genieten! Liefs, Sylvia

      Verwijderen
    2. Je boodschappen wegen ook behoorlijk wat waardoor je extra brandstof verbruikt daardoor is het misschien helemaal niet zo voordelig om alles van huis uit mee te nemen.

      Verwijderen