donderdag 5 september 2024

Dure zomermaanden

 We doen het eigenlijk nooit, maar afgelopen maand ontkwamen we er niet aan.


We moesten geld terugstorten van de spaarrekening.


Ondanks dat we niet echt op vakantie zijn geweest, hebben we voor ons doen (heel) veel geld uitgegeven. Hierdoor gaan we in de volgende kwartaalupdate op een negatief spaarsaldo uitkomen. Helaas.


Gelukkig hebben we niet alles aan onzin uitgegeven. Zo hebben we eindelijk nieuwe gordijnen gekocht voor in de werkkamer. Zodat deze ook als logeerkamer kan fungeren (en ik niet meer met samengeknepen ogen in de middag naar mijn scherm zit te turen). We hebben extra kasten gekocht voor in de werkkamer. En we vierden de verjaardag van Dochter. Dit is toch ieder jaar weer duurder dan ik had verwacht. Daarnaast gingen we toch per ongeluk nog weer een weekendje weg.


Het geld is dus uitgegeven, maar ik ben er niet rouwig om. Het was een mooie zomer en hopelijk volgt er nog een mooie nazomer. 


Het lijkt erop dat ook die niet goedkoop gaat worden. Er is iemand geweest om te kijken naar de afmetingen voor een overkapping en de kosten daarvan. Als de prijs ons wat lijkt, kan het maar zo zijn dat we nog meer geld gaan uitgeven.


Liefs,

Sylvia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten