zondag 14 april 2024

Nieuwe dakgoten

Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover. Sinds de aankoop van ons huis in 2021 stond het al op ons lijstje, maar loodgieters zijn druk en bij ons lag de prioriteit ook niet zo hoog. 



Totdat afgelopen winter de dakgoot echt heel hard begon te lekken. Een loodgieter bellen was zo gedaan, maar een afspraak maken is een tweede. In januari is de beste man al langs geweest om alles op te nemen en een offerte op te maken. Nadat we een week later de offerte kregen en akkoord gaven bleef het stil. Lang stil. Totdat we vorige week ineens gebeld werden met de mededeling dat hij deze week langs zou komen. 


Dit werd uiteraard vrijdag. Maar na een dag werken door loodgieter en vriend, kunnen we eindelijk genieten van nieuwe dakgoten en hebben we (hopelijk) geen lekkage meer bij de dakgoten.


Heb jij wel eens ergens lekkage gehad wat niet meteen opgelost werd?


Liefs,

Sylvia

2 opmerkingen:

  1. Ik ben benieuwd hoeveel het kostte? (En dan voor hoeveel meter...). Wij moeten ook nieuwe dakgoten, namelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Petra, leuke vraag! Wij hadden 16 meter (zinken) dakgoot nodig. Dit heeft ons 1250 euro gekost. Moet er wel bij zeggen dat we de loodgieter kennen en dat we aangegeven hebben dat Vriend wel kon helpen om de prijs te drukken.

      Verwijderen